+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Statek Samsara Bewertungen

Hotelbewertung

96%
Perfekt

von 17 Bewertungen

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    100%
  • Ausstattung

    95%
  • Komfort

    96%
  • Preis-Leistungverhältnis

    93%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit älteren Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 27.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 20.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Marcela

Älteres Paar, 15.7.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemné prostředí i personál, celkově spokojenost....

  • Nebylo nic, co by se nám nelíbilo..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrea Kropfelová

Gruppe von Freunden, 19.6.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Sylvia Manke

Gruppe von Freunden, 16.5.2018

Německo

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Essen war sehr lecker und ausreichend.Zimmer waren sehr gemütlich eingerichtet. Auch das Bad war komfortabel. Wir würden das Hotel auf jeden Fall weiterempfehlen. Ebenfalls sehr schön war die Außenanlage .Auch für Kinder gab es eine Schaukel.

  • Nicht komfortabel waren die Betten. Die haben wir als zu hart empfunden.Auch hatten sie kein Lattenrost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Hana

Älteres Paar, 13.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nádherné prostředí, profesionální přístup a výtečná kuchyně. Doporučuji na 100%

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 19.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 17.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 31.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemné prostředí i personál. Skvělá kuchyně. Jídla jsou vynikající ale dražší, hlavní chod 300-500,- cca, pro rodinu to může být náročné.

  • V pokoji tvrdší trochu proleželá matrace v posteli, průsvitné závěsy, špatně se usínalo a brzy jsme se budili. V pokoji v noci rušila hlučná lednička a sprchy od sousedů.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Statek Samsara hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše kladná slova, stejně tak děkujeme i za poznatky záporné. Každé hodnocení je pro nás velkým přínosem, na cestě dalšího rozvoje a zkvalitňování služeb. Doufáme, že při Vaší další návštěvě poznáte, že jsme Váš názor vzali v potaz. Na tuto návštěvu se těšíme.

Tým Statku Samsara.

Anonym

Einzelreisender, 1.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Filip Malota

Älteres Paar, 10.12.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Vynikající gastronomie.

  • Špatný systém organizace pobytu ve wellness. Všichni poskytovatelé na 90 minutách tarify začínají. Zde je to maximum. To je málo na odpočinek.´

Personál
6
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Statek Samsara hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážený pane Maloto,
děkujeme za Vaši recenzi a za kladná slova na naši gastronomii. Tato slova nás velice těší.
Co se týče organizace wellness, podmínky vstupu a časový harmonogram jednotlivých vstupů je jasně daný tak, aby na sebe jednotlivé wellness etapy celý den plynule navazovaly. Pokud požadujete delší dobu pro relaxaci, je třeba rezervovat více vstupů za sebou. Délka jednotlivých vstupů je navíc dopředu avizována.
Tento harmonogram je realizovaný z toho důvodu, aby nedocházelo ke kapacitním problémům ve wellness. Naše odpočinková zóna je menší, proto tímto časovým uspořádáním jednotlivých vstupů chceme limitovat přeplněnost. Zároveň chceme hostům nabídnout i více časových intervalů, kdy mohou wellness navštívit.
Velice však děkujeme za Vaši recenzi, každý názor je pro nás námětem ke zkvalitnění našich služeb.

Veronika Široká

Älteres Paar, 9.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

Familie mit kleinen Kindern, 18.8.2017

Průhonice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Zoková

Einzelreisender, 17.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 23.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Vse hlavne jidlo

  • Nebyla jedina zasuvka v obyvaku v pokoji c.9

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

Familie mit kleinen Kindern, 12.7.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi vstřícný personál, krásné prostředí, zoo koutek a dětské hříště

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 2.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10