+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Statek Samsara Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 12 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    100%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    97%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
  • rodina se staršími dětmi
  • mladý pár
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 19.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina s malými dětmi, 31.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Příjemné prostředí i personál. Skvělá kuchyně. Jídla jsou vynikající ale dražší, hlavní chod 300-500,- cca, pro rodinu to může být náročné.

  • V pokoji tvrdší trochu proleželá matrace v posteli, průsvitné závěsy, špatně se usínalo a brzy jsme se budili. V pokoji v noci rušila hlučná lednička a sprchy od sousedů.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Statek Samsara odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše kladná slova, stejně tak děkujeme i za poznatky záporné. Každé hodnocení je pro nás velkým přínosem, na cestě dalšího rozvoje a zkvalitňování služeb. Doufáme, že při Vaší další návštěvě poznáte, že jsme Váš názor vzali v potaz. Na tuto návštěvu se těšíme.

Tým Statku Samsara.

Anonym

jednotlivec, 23.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • ochotní. hezká příroda kolem,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Filip Malota

dospělý pár, 10.12.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Vynikající gastronomie.

  • Špatný systém organizace pobytu ve wellness. Všichni poskytovatelé na 90 minutách tarify začínají. Zde je to maximum. To je málo na odpočinek.´

Personál
6
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Statek Samsara odpověděl na tuto recenzi.
Vážený pane Maloto,
děkujeme za Vaši recenzi a za kladná slova na naši gastronomii. Tato slova nás velice těší.
Co se týče organizace wellness, podmínky vstupu a časový harmonogram jednotlivých vstupů je jasně daný tak, aby na sebe jednotlivé wellness etapy celý den plynule navazovaly. Pokud požadujete delší dobu pro relaxaci, je třeba rezervovat více vstupů za sebou. Délka jednotlivých vstupů je navíc dopředu avizována.
Tento harmonogram je realizovaný z toho důvodu, aby nedocházelo ke kapacitním problémům ve wellness. Naše odpočinková zóna je menší, proto tímto časovým uspořádáním jednotlivých vstupů chceme limitovat přeplněnost. Zároveň chceme hostům nabídnout i více časových intervalů, kdy mohou wellness navštívit.
Velice však děkujeme za Vaši recenzi, každý názor je pro nás námětem ke zkvalitnění našich služeb.

Veronika Široká

dospělý pár, 9.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

rodina s malými dětmi, 18.8.2017

Průhonice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Zoková

jednotlivec, 17.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Vse hlavne jidlo

  • Nebyla jedina zasuvka v obyvaku v pokoji c.9

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

rodina s malými dětmi, 12.7.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi vstřícný personál, krásné prostředí, zoo koutek a dětské hříště

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 2.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10