+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Statek Samsara Recenzje

Ocena hotelu

96%
Znakomicie

by 14 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    100%
  • Wyposażenie

    95%
  • Komfort

    96%
  • Cena

    93%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Andrea Kropfelová

grupa przyjaciół, 19.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Sylvia Manke

grupa przyjaciół, 16.5.2018

Německo

  • Cena ogólna
96 %
  • Essen war sehr lecker und ausreichend.Zimmer waren sehr gemütlich eingerichtet. Auch das Bad war komfortabel. Wir würden das Hotel auf jeden Fall weiterempfehlen. Ebenfalls sehr schön war die Außenanlage .Auch für Kinder gab es eine Schaukel.

  • Nicht komfortabel waren die Betten. Die haben wir als zu hart empfunden.Auch hatten sie kein Lattenrost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Hana

para, 13.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Nádherné prostředí, profesionální přístup a výtečná kuchyně. Doporučuji na 100%

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 31.3.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Příjemné prostředí i personál. Skvělá kuchyně. Jídla jsou vynikající ale dražší, hlavní chod 300-500,- cca, pro rodinu to může být náročné.

  • V pokoji tvrdší trochu proleželá matrace v posteli, průsvitné závěsy, špatně se usínalo a brzy jsme se budili. V pokoji v noci rušila hlučná lednička a sprchy od sousedů.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Statek Samsara replied to this review.
Děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše kladná slova, stejně tak děkujeme i za poznatky záporné. Každé hodnocení je pro nás velkým přínosem, na cestě dalšího rozvoje a zkvalitňování služeb. Doufáme, že při Vaší další návštěvě poznáte, že jsme Váš názor vzali v potaz. Na tuto návštěvu se těšíme.

Tým Statku Samsara.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Filip Malota

para, 10.12.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Vynikající gastronomie.

  • Špatný systém organizace pobytu ve wellness. Všichni poskytovatelé na 90 minutách tarify začínají. Zde je to maximum. To je málo na odpočinek.´

Personál
6
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Statek Samsara replied to this review.
Vážený pane Maloto,
děkujeme za Vaši recenzi a za kladná slova na naši gastronomii. Tato slova nás velice těší.
Co se týče organizace wellness, podmínky vstupu a časový harmonogram jednotlivých vstupů je jasně daný tak, aby na sebe jednotlivé wellness etapy celý den plynule navazovaly. Pokud požadujete delší dobu pro relaxaci, je třeba rezervovat více vstupů za sebou. Délka jednotlivých vstupů je navíc dopředu avizována.
Tento harmonogram je realizovaný z toho důvodu, aby nedocházelo ke kapacitním problémům ve wellness. Naše odpočinková zóna je menší, proto tímto časovým uspořádáním jednotlivých vstupů chceme limitovat přeplněnost. Zároveň chceme hostům nabídnout i více časových intervalů, kdy mohou wellness navštívit.
Velice však děkujeme za Vaši recenzi, každý názor je pro nás námětem ke zkvalitnění našich služeb.

Veronika Široká

para, 9.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

rodzina z małym dzieckiem, 18.8.2017

Průhonice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Zoková

podróżujący w pojedynkę, 17.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Vse hlavne jidlo

  • Nebyla jedina zasuvka v obyvaku v pokoji c.9

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

rodzina z małym dzieckiem, 12.7.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi vstřícný personál, krásné prostředí, zoo koutek a dětské hříště

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10