+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Statek Samsara Reviews

Hotel ratings

95%
Perfect

by 12 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    100%
  • Equipment

    93%
  • Comfort

    97%
  • Value for money

    93%
Show reviews written by:
  • other group
  • group of friends
  • family with older children
  • young couple
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 19.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 17.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

family with young children, 31.3.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Příjemné prostředí i personál. Skvělá kuchyně. Jídla jsou vynikající ale dražší, hlavní chod 300-500,- cca, pro rodinu to může být náročné.

  • V pokoji tvrdší trochu proleželá matrace v posteli, průsvitné závěsy, špatně se usínalo a brzy jsme se budili. V pokoji v noci rušila hlučná lednička a sprchy od sousedů.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Statek Samsara replied to this review.
Děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše kladná slova, stejně tak děkujeme i za poznatky záporné. Každé hodnocení je pro nás velkým přínosem, na cestě dalšího rozvoje a zkvalitňování služeb. Doufáme, že při Vaší další návštěvě poznáte, že jsme Váš názor vzali v potaz. Na tuto návštěvu se těšíme.

Tým Statku Samsara.

Anonym

single traveler, 23.3.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • ochotní. hezká příroda kolem,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 1.3.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Filip Malota

mature couple, 10.12.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Vynikající gastronomie.

  • Špatný systém organizace pobytu ve wellness. Všichni poskytovatelé na 90 minutách tarify začínají. Zde je to maximum. To je málo na odpočinek.´

Personál
6
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Statek Samsara replied to this review.
Vážený pane Maloto,
děkujeme za Vaši recenzi a za kladná slova na naši gastronomii. Tato slova nás velice těší.
Co se týče organizace wellness, podmínky vstupu a časový harmonogram jednotlivých vstupů je jasně daný tak, aby na sebe jednotlivé wellness etapy celý den plynule navazovaly. Pokud požadujete delší dobu pro relaxaci, je třeba rezervovat více vstupů za sebou. Délka jednotlivých vstupů je navíc dopředu avizována.
Tento harmonogram je realizovaný z toho důvodu, aby nedocházelo ke kapacitním problémům ve wellness. Naše odpočinková zóna je menší, proto tímto časovým uspořádáním jednotlivých vstupů chceme limitovat přeplněnost. Zároveň chceme hostům nabídnout i více časových intervalů, kdy mohou wellness navštívit.
Velice však děkujeme za Vaši recenzi, každý názor je pro nás námětem ke zkvalitnění našich služeb.

Veronika Široká

mature couple, 9.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

family with young children, 18.8.2017

Průhonice Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Zoková

single traveler, 17.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 23.3.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Vse hlavne jidlo

  • Nebyla jedina zasuvka v obyvaku v pokoji c.9

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

family with young children, 12.7.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velmi vstřícný personál, krásné prostředí, zoo koutek a dětské hříště

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 2.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10